Vi samarbejder med landets jobcentre Beskæftigelsesrettede og specialiserede indsatser

I AS3 Employment er vi specialister i at rådgive og vejlede ledige og sygemeldte tilbage til arbejdsmarkedet. Vi sætter mennesket i centrum og ved, at det er gennem respekt for, tro på og tillid til den enkelte, at vi flytter mennesker, åbner muligheder og skaber resultater. 

 

Det gør vi i tæt samarbejde med landets jobcentre, hvor vi gennemfører beskæftigelsesrettede, tværfaglige og specialiserede indsatser – skræddersyet til de behov, I som jobcenter har. 

 

Vi har tæt kontakt til erhvervslivet

I AS3 Employment ved vi, hvor afgørende det er at have aktuel viden om arbejdsmarkedet og en tæt kontakt til erhvervslivet for at sikre kvalitet og resultater.

Vi har gennem mange år opbygget et omfattende virksomhedsnetværk, som består af små og store virksomheder inden for mange forskellige brancher. Netværket dækker alle landets regioner.

Virksomheder og kontaktpersoner registrerer vi i vores interne database, så vi hurtigt og effektivt kan udsøge og matche mulige job, job med løntilskud, fleksjob eller virksomhedspraktik med vores kandidater.

Læs mere om vores virksomhedsindsats

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

få nyheder fra as3 employment direkte i din indbakke

Personlig og digital rådgivning

For at sikre effektiv fremdrift understøttes vores personlige rådgivning digitalt af vores portal, AS3 Portalen, som rummer værktøjer, viden og vejledning til en effektiv job- eller uddannelsessøgning.

Læs mere

er samlet set tilfredse med deres forløb hos AS3 Employment i 2022.

er samlet set tilfredse med den rådgiver, de har været tilknyttet på deres forløb i AS3 Employment i 2022.

af vores kandidater siger, at forløbet hos AS3 Employment har medvirket til at øge muligheden for at komme tilbage til arbejdsmarkedet.

Certficerede medarbejdere

Det personlige møde og kontakten med rådgivere fra AS3 Employment er afgørende, når kandidaten skal hjælpes tilbage på arbejdsmarkedet eller i uddannelse. Derfor gør vi alt for at sikre, at vores medarbejdere er dygtige og kvalificerede med stor beskæftigelsesrettet viden og evne for at arbejde med mennesker i forandring. Vi værner om og udvikler vores faglighed, fordi vi ved, det hjælper os til at skabe de bedste resultater. Det gør vi via vores eget AS3 Academy, hvor vi blandt andet udbyder en EMCC-akkrediteret Transition Coach-uddannelse, som alle rådgivere har gennemført.

Læs mere om vores AS3 Academy

Forløb i AS3 Employment

I tæt samarbejde med landets kommuner og jobcentre gennemfører vi mange forskellige typer forløb.

Vi har stor erfaring med at rådgive alle målgrupper på beskæftigelsesområdet, uanset om målet er job, uddannelse eller afklaring.

Forløbene tilrettelægger vi gerne i tæt dialog med kunden, så vi rammer dennes behov og ønsker bedst muligt.

Kontakt os

Vil du vide mere om os og vores samarbejde med landets jobcentre?

Kontakt Brian Engberg på +45 26 27 65 47 eller bre@as3.dk.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores supportcenter på 82 10 00 50.