AS3 employment AS3 Employment en del af AS3

 

AS3 er en professionel, danskejet rådgivningsvirksomhed, som siden 1989 har hjulpet mennesker videre i job og karriere. I dag er AS3 en af nordens førende og mest respekterede organisationer inden for Workforce Transformation – både i den private og offentlige sektor.

 

1989
En ny begyndelse
Allan Gross-Nielsen etablerer i 1989 sammen med daværende partner Søren Christiansen, virksomheden JobPartner, der er grundlaget for AS3 koncernen i dag. Idéen var fra starten at hjælpe og rådgive mennesker og organisationer i forbindelse med jobskifte og opsigelsesprocesser.

1997
JobPartner skifter navn
I 1997 skifter JobPartner navn til AS/3 – et navn der blev valgt med afsæt i virksomhedens partners navne.

Drevet af et stort engagement og lysten til at rådgive ledere og medarbejdere i forbindelse med jobmæssige forandringer, er AS/3 et værdibaseret rådgivningsfirma med fokus på rådgivning af mennesker og organisationer, der gennemgår jobmæssige forandringer - det vi kalder Job Transition Management.

Første AS/3 center
Det første AS/3 center åbner i Vejle med fokus på jobrådgivning af ledige borgere.

1999
Første bogudgivelse 
Fra starten har AS3 søgt at dokumentere fagligheden, der støtter op omkring rådgivningen. I 1999 udgives den første bog ”En værdig opsigelse”. Bogen er den første i en række bøger, der sidenhen er udarbejdet i AS3. Bogen er sidenhen udgivet på svensk, norsk, finsk og engelsk og er til dags dato publiceret i 20.000 eksemplarer. Læs mere om AS3 Publikationer 

2000
Opstart i Sverige
I forbindelse med åbningen af Øresundbroen mellem København og Malmö startes datterselskab op i Sverige. Først i Malmö og Skåneregionen,- og kort tid efter i Stockholm og Göteborg.

2002
Opstart i Norge
AS/3 etablerer et datterselskab i Norge.

Samme år kåres AS/3 som årets Gazellevinder i Børsen i region Østjylland.

2004
Opstart i Finland
AS/3 etablerer et datterselskab i Finland.

AS/3 ændrer navn til AS3 Companies i forbindelse med en spaltning og branding proces af virksomhedens forretningsområder. AS3 er rammen om en række selskaber i Norden, der er specialiseret i forskellige områder af jobmæssige transitioner – herunder rådgivning af ledige, karriererådgivning og coaching samt rådgivning i forbindelse med opsigelsesprocesser. 

2005
Sundhed og trivsel bliver dele af AS3's ydelser
AS3 køber Work4Health, som er specialiseret i at udbyde sundhedsordninger med fysioterapi og kiropraktik. Senere fusioneres det opkøbte selskab med AS3 eget selskab, Markana, med speciale i stresshåndtering. Det nye selskab AS3 Work&Care ser dagens lys og er specialiseret i trivselsledelse og rådgivning i forbindelse med stress og sygefravær. 

2006
Mentor Company bliver del af AS3
AS3 opkøber Mentor Company, der er specialiseret i uddannelse af mentorer og implementering af mentorprogrammer. 

2008
AS3 – nu med krone
Som den første virksomhed i branchen bliver AS3 arbejdsmiljøcertificeret, og får tildelt arbejdstilsynets grønne smiley med krone. De efterfølgende år har AS3 gennemført årlige eksterne audits.

AS3´s interne Transition Coach uddannelse akkrediteres af EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

2009
AS3 når en milepæl
Virksomheden fejrer 20 års jubilæum og lancerer ny intern Transition Coach uddannelse – den første EMCC akkrediterede coaching uddannelse i Norden.

2011
Ny transitionsforståelse og de første dimittender på Transition Coach uddannelsen
AS3 lancerer en ny transitionsforståelse og begrebsapparat i forbindelse med ledelse af transitioner. De første rådgivere afslutter AS3's Transition Coach uddannelse efter mere end 2 års forløb (1200 timer). Rådgiverne kan nu kalde sig ”Senior practitioner”Vægt på høj faglighed og kvalitet. 

2014 
AS3 Companies fe
jrer 25 års jubilæum 
25 år
er gået siden virksomheden JobPartner så dagens lys i Danmark – i dag under navnet AS3. Siden starten i 1989 har vi rådgivet mere end 100000 kandidater på deres vej videre i joblivet.

2015
AS3 Employment i Norden
I marts måned åbner det første AS3 Employment-center i Norge – nærmere bestemt Kragerø i Telemark Fylke. I maj åbner de to første AS3 Employment-centre i Sverige - henholdsvis Stockholm og Malmö.