vores værdier Det vi tror på - og det vi vil

vores VISION
Vi tror på, at arbejdsmarkedet inden for få år bliver langt mere mobilt og vil bevæge sig i tre retninger. Virksomheder og organisationer vil komme til at mangle kvalificeret arbejdskraft, behovet for at fastholde nøglemedarbejdere bliver større, og beslutningsprocesser bliver hurtigere i takt med, at forandringer bliver et vilkår og vil ske oftere. Der er behov for en øget grad af agilitet for at kunne fastholde sin konkurrenceevne og skabe vækst.

Det er udfordringer, vi alle må tage alvorligt. Så når vi rådgiver om erhvervs- og jobmæssige forandringer, er det ud fra ambitionen om at være de bedste, hvilket afspejler sig i vores vision:

”Vi ønsker at være de bedste og mest respekterede i Norden inden for rådgivning af ledige.”


vores MISSION

Vi er der! for at rådgive ledige på offentlig forsørgelse i job


vores VÆRDIER
Desuden tager vi i alt, hvad vi laver, udgangspunkt i vores værdier, som er ’ordentlig,’ ’forretningsorienteret’ og ’langsigtet.’

For at blive førende på det nordiske marked og for at kunne bidrage til, at andre virksomheder og organisationer er sunde forretninger, må vi være forretningsorienterede, og for at blive de mest respekterede skal vi være ordentlige. Ved netop at være både forretningsorienteret og ordentlig kan vi få mulighed for at etablere os som en samarbejdspartner, der tilbyder langsigtede løsninger.

AS3 logo