Digital&personal AS3 Portalen er en del af vores rådgivning

I AS3 Employment er vores digitale platform, AS3 Portalen, en del af vores rådgivningsforløb. Den understøtter den personlige rådgivning og er med til at sikre progression i dit forløb. 

 

Det betyder, at vores kandidater får adgang til portalen, når de starter i forløb hos os og kan anvende den op til seks måneder efter endt forløb. 

I AS3 Portalen finder du:

 • Inspiration, viden og gode råd til jobsøgningen.
 • Overblik over dit forløb, dine samtaler og kontaktoplysninger på din rådgiver.
 • Faglige moduler, som kan hjælpe dig videre i forhold til dine udfordringer/dit ståsted.
 • CV- og ansøgningsskabeloner, som gør det nemt for dig at lave et ansøgningsmateriale i et skarpt og ensartet design, der indeholder de nødvendige elementer, som et CV og ansøgning skal indeholde.
 • Virksomhedsdatabase, der giver dig et overblik over virksomheder i Danmark og hele Norden, og som hjælper dig med at finde praktikmuligheder og eventuelle jobåbninger. Du kan søge på branche, størrelse og geografi. 
 • 'Søg efter job' - et værktøj, der giver dig et samlet overblik over ledige stillinger i Danmark. Værktøjet søger efter stillinger i Danmark på virksomheders egne hjemmesider og i en lang række jobbørser som bl.a. jobbank.dk, jobfinder.dk, Jobindex.dk, LinkedIn.dk & Ofir.dk.
 • Job Match - et digitalt værktøj baseret på kunstig intelligens, som giver dig et samlet oveblik over alle jobåbninger - ud fra dine ønsker.

 

Flere værktøjer er på vej her i 2023, og vi ser frem til at præsentere dem for dig. 

Personlig og digital rådgivning

I AS3 Employment insisterer vi på, at den personlige og digitale rådgivning går hånd i hånd. For de to ting understøtter hinanden og er med til at sikre progression for den enkelte kandidat og bevare fokus på det fælles mål.

Og hvordan gør vi så det?
Det gør vi i samtalerne med kandidaten. Det er her, vi skaber sammenhængen og den røde tråd mellem AS3 Portalen og kandidaten. Det er vores rådgiveres opgave at anvise og definere, hvordan AS3 Portalen kan og skal bringes i spil for den enkelte kandidat. Vi skal forbinde portalen med de øvrige indsatser.

 • Vores rådgivere vejleder og guider kandidaterne i brugen af portalen.
  • Hvordan bruger du portalen? Hvad kan portalen? Hvor finder du hvad?
 • Vores rådgivere sparrer med kandidaten og er med til at personliggøre AS3 Portalens budskaber. 
  • Hvad betyder det her konkret for dig? Og hvordan skaber det her værktøj værdi for dig og din jobsøgning?  
 • Vores rådgivere "oversætter" portalens budskaber og gengiver dem i en form, så kandidaten forstår både den sproglige og kulturelle betydning. Kandidaten vil møde begreber, der ikke nødvendigvis er i den begrebsverden, de bevæger sig i.
  • Hvad betyder det at arbejde netværksbaseret? Hvad vil det fx sige, når en virksomhed skriver, at de er hierarkisk opbygget? Hvilken betydning har det for mit praktikophold? Andre har måske den abstrakte forståelse, men har aldrig søgt et job før. Så ligger arbejdet i stedet i at guide og ”oversætte” cv-skabelonens muligheder og agere sparringspartner for de spørgsmål og udfordringer, de vil møde der.  
"/>

AS3 Portalen

Find værktøjer og gode råd til jobsøgningen, faglige moduler, virksomheds- og jobdatabase og meget andet.

Log på her

Kontakt os

Har du konkrete spørgsmål til brugen af portalen? Kontakt din rådgiver. 

Er I som samarbejdspartner interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder med den digitale og personlige rådgivning?

Kontakt Brian Engberg på +45 26 27 65 47 eller bre@as3.dk.