Digital&personal AS3 Portalen er en del af vores rådgivning

I AS3 Employment er vores digitale platform, AS3 Portalen, en del af vores rådgivningsforløb.

 

Det betyder, at vores kandidater får adgang til portalen, når de starter i forløb hos os og kan anvende den op til seks måneder efter endt forløb. 

I portalen finder du:

 • Inspiration, viden og gode råd til jobsøgningen
 • Faglige moduler, som kan hjælpe dig videre i forhold til dine udfordringer/dit ståsted
 • CV-skabeloner
 • Virksomhedsdatabase
 • 'Søg efter job' - værktøj, der søger efter stillinger i Danmark på virksomheders egne hjemmesider og i en lang række jobbørser som bl.a. jobbank.dk, jobfinder.dk, Jobindex.dk, LinkedIn.dk & Ofir.dk.

I AS3 Employment insisterer vi på, at vores portal altid ledsages af personlig rådgivning. Det gør vi for at sikre progression for den enkelte kandidat og fokus på det fælles mål.

Og hvordan gør vi så det?

Det gør vi i samtalen med kandidaten. Det er her, vi skaber sammenhængen og den røde tråd mellem portalen og kandidaten. Det er vores rådgiveres opgave at anvise og definere, hvordan portalen kan og skal bringes i spil for den enkelte kandidat. Vi skal forbinde portalen med de øvrige indsatser.

 • Vores rådgivere vejleder og guider kandidaterne i brugen af portalen.
  • Hvordan bruger du portalen? Hvad kan portalen? Hvor finder du hvad?
 • Vores rådgivere sparrer med kandidaten og er med til at personliggøre portalens budskaber. Læring hæfter sig bedre, hvis det bliver relateret direkte til kandidatens liv og situation. Vi stiller de refleksive spørgsmål.
  • Hvad betyder det her konkret for dig? Og hvordan skaber det værdi for dig? Måske har vi brug for hjælp til at finde ud, hvad vi har behov for? Måske har vi brug for at spejle os i andre, for at turde kaste os ud i noget nyt.
 • Vores rådgivere oversætter portalens budskaber og gengiver dem i en form, så kandidaten forstår både den sproglige og kulturelle betydning. Kandidaten vil møde begreber, der ikke nødvendigvis er i den begrebsverden, de bevæger sig i.
  • Hvad betyder det at arbejde netværksbaseret? Hvad vil det fx sige, når en virksomhed skriver, at de er hierarkisk opbygget? Hvilken betydning har det for mit praktikophold? Andre har måske den abstrakte forståelse, men har aldrig søgt et job før. Så ligger arbejdet i stedet i at guide og ”oversætte” cv-skabelonens muligheder og agere sparringspartner for de spørgsmål og udfordringer, de vil møde der.  

AS3 Portalen

Find værktøjer og gode råd til jobsøgningen, faglige moduler, virksomheds- og jobdatabase og meget andet.

Log på her

Kontakt os

Har du konkrete spørgsmål til brugen af portalen? Kontakt din rådgiver. 

Er I som samarbejdspartner interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder med den digitale og personlige rådgivning?

Kontakt Brian Engberg på +45 26 27 65 47 eller bre@as3.dk.