ny medarbejder Vi finder din næste medarbejder

Står din virksomhed og tænker på at ansætte, men er ikke sikker på, at der er opgaver nok til en ny stilling?

Hvert år hjælper vi mere end 2500 danske virksomheder med at få potentielle nye medarbejdere i job, fleksjob, virksomhedspraktik eller job med løntilskud.

Sammen når vi dobbelt så langt

Ved at tage en kandidat i job med løntilskud eller virksomhedspraktik får din virksomhed mulighed for at se kandidaten an før en eventuel ordinær ansættelse. Fordelen ved et samarbejde med AS3 Employment er, at du får kontakt til kandidater, som på forhånd bliver matchet til virksomhedens behov, inden du får tilsendt et CV eller møder dem til en samtale. Undersøgelser peger på, at virksomheder, der påtager sig et socialt ansvar og hjælper ledige eller sygemeldte videre gennem job med løntilskud, virksomhedspraktik eller arbejdsprøvning, styrker deres CSR, den lokale forankring og muligheder for også i fremtiden at kunne rekruttere kvalificeret og nødvendig arbejdskraft.

Det skal være nemt for dig

Vores fokus er altid, at det skal være nemt for din virksomhed at samarbejde med os.

Derfor sørger vi for at sikre det rette match af kandidat til din virksomhed, ligesom vi efter ønske kan deltage i jobsamtalen.

Det er også os, der håndterer arbejdet med dokumenter og blanketter til jobcentret, ligesom vi sørger for, at du kun har én kontaktperson hos os. Kontaktpersonen er med under hele forløbet og står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, hvis der skulle opstå nogle under forløbet.

Groft sagt: Det eneste, din virksomhed skal gøre, er at skrive under og bruge noget af den sparede tid på at lave et godt forløb for den nye medarbejder eller praktikant.

”Det er let for os. Vi får kun CV’er, der allerede er matchet og passer til os, og når en kandidat begynder i butikken, så laver AS3 alt papirarbejdet” Bo Otzen fra BILKA i Odense
cases

Hvad kan du som arbejdsgiver få ud af det?

Læs om, hvad andre virksomheder har fået ud af at samarbejde med AS3 Employment.

cases om vores samarbejde

Ønsker du mere information?

Udfyld nedenstående formular og en af vores virksomhedskonsulenter vil kontakte jer.

Her er et udsnit af de virksomheder, vi samarbejder med: