Praktik, løntilskud, fleksjob eller ordinært job Vi finder din næste medarbejder

Hvert år hjælper vi mere end 2500 danske virksomheder med at få potentielle nye medarbejdere i job, fleksjob, virksomhedspraktik eller job med løntilskud.

 

Ved at få en kandidat i job med løntilskud eller virksomhedspraktik får din virksomhed mulighed for at se kandidaten an før en eventuel ordinær ansættelse.

 

Via AS3 Employment kan du få kontakt til kandidater, som på forhånd bliver matchet til din virksomheds behov, inden du får tilsendt et CV eller møder dem til en samtale.

Sammen når vi dobbelt så langt

Vores fokus er altid, at det skal være nemt for din virksomhed at samarbejde med os. Derfor sørger vi for at sikre det rette match af kandidat til din virksomhed, ligesom vi efter ønske kan deltage i jobsamtalen.

Det er også os, der håndterer arbejdet med dokumenter og blanketter til jobcentret, ligesom vi sørger for, at du kun har én kontaktperson hos os. Kontaktpersonen er med under hele forløbet og står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, hvis der skulle opstå nogle under forløbet.

Vil du være en del af vores virksomhedsnetværk?

I AS3 Employment ved vi, hvor afgørende det er at have aktuel viden om arbejdsmarkedet og en tæt kontakt til erhvervslivet for at sikre kvalitet og resultater.

Vi har gennem mange år opbygget et omfattende virksomhedsnetværk, som består af små og store virksomheder inden for mange forskellige brancher. Netværket dækker alle landets regioner.

Virksomheder og kontaktpersoner registrerer vi i vores interne database, så vi hurtigt og effektivt kan udsøge og matche mulige job, job med løntilskud, fleksjob eller virksomhedspraktik med vores kandidater. 

Kontakt os

Kontakt Brian Engberg på bre@as3.dk eller +45 26 27 65 47, hvis du vil vide om vores virksomhedsrettede indsats eller blive en del af vores virksomhedsnetværk.