til ledige Professionel jobrådgivning

Kandidat til et job

Hos AS3 Employment bruger vi udtrykket, at hos os er alle kandidat - kandidat til et job. Det betyder, at alle mennesker står på et fundament. Alle mennesker har muligheder. Alle mennesker kan handle. Hvis de får den rette hjælp og rådgivning. 

DET ER DIG, DET HANDLER OM

I processen frem mod dit næste job eller din kommende uddannelse er det dig og dine muligheder, der er i centrum. Vi sætter fokus på dine kompetencer og jobmuligheder. Vi hjælper dig med at skabe klarhed over din nuværende situation og med at få sat gang i din aktive jobsøgning.

Læs mere
””Jeg fik meget mere ud af det, end jeg havde forventet. Unge-forløbet er et tilbud, der ikke kun handler om job og uddannelse, men også om hverdagsmestring, motivation og fællesskab.” Mathias Aamand, kandidat på unge-forløb i Aarhus

Vi stiller skarpt på dig og dine muligheder

I AS3 Employment tror vi på langsigtede løsninger. Vores forløb tager altid udgangspunkt i at skabe de bedste forudsætninger for, at du selv bliver rustet til at finde eller skabe de jobmuligheder, der passer til dine personlige og faglige kompetencer.

Vores rådgivning hviler på en grundlæggende forståelse af og respekt for, hvordan ledighed påvirker mennesker, og at man for at blive klar til job først skal gennemleve en nødvendig forandringsproces.

Digital og personlig rådgivning

Vores personlige rådgivning understøttes altid af AS3 Portalen, vores digitale platform. 

På AS3 Portalen er der alt, hvad du skal bruge i din jobsøgning, samlet online ét sted. 

Som kandidat har du også mulighed for at aktivere din job-profil og/eller din netværks-profil, så du bliver synlig over for vores mange partnere og andre kandidater.

Det kan hjælpe dig tættere på dit næste job!

AS3 Portalen

Er du allerede kandidat?

Log ind her