til ledige Professionel jobrådgivning

Kandidat til et job

Hos AS3 Employment bruger vi udtrykket, at hos os er alle kandidat - kandidat til et job. Det betyder egentlig bare, at alle mennesker står på et fundament. Alle mennesker har muligheder. Alle mennesker kan handle. Hvis de altså får den rigtige rådgivning.

DET ER DIG, DET HANDLER OM

I processen frem mod dit næste job eller din kommende uddannelse er det dig og dine muligheder, der er i centrum. Vi sætter fokus på dine kompetencer og jobmuligheder. Vi hjælper dig med at skabe klarhed over din nuværende situation og med at få sat gang i din aktive jobsøgning.

Læs mere

af kandidaterne var i 2019 i høj eller nogen grad tilfredse med deres forløb hos os.

Vi stiller skarpt på dig og dine muligheder

I AS3 Employment tror vi på langsigtede løsninger. Vores forløb tager derfor altid udgangspunkt i at skabe de bedste forudsætninger for, at du selv bliver rustet til at finde eller skabe de jobmuligheder, der passer til dine personlige og faglige kompetencer.

Læs mere om vores tilgang til rådgivning
”Mine forventninger er indfriet. Jeg har nu et godt ansøgningsmateriale. Har fået et godt udbytte af kurset. Er blevet obs på forskellige ansøgnings-metoder og føler mig mere vidende” Kandidat på jobsøgningsforløb

Digital karrierevejledning

Jobsøgning er hårdt arbejde, og du skal have værktøjskassen i orden! I AS3 Portalen er alt, hvad du skal bruge i din jobsøgning, samlet ét sted – 24 timer i døgnet. Det gælder f.eks. AS3 Employments jobsøgningskoncept; som du finder i fleksible og lettilgængelige moduler med dertilhørende øvelser, en virksomhedsdatabase, eksempler på ansøgning og CV, et bibliotek med , diverse vejledninger, film, inspiration og meget andet. Ud over alt dette, har du som kandidat også mulighed for at aktivere din job-profil og/eller din netværks-profil. Dette gør dig synlig overfor vores mange partnere og andre kandidater og kan hjælpe dig tættere på dit næste job!

AS3 Portalen

Er du allerede kandidat?

Log ind her
Virksomhedskontakt

En virksomhedspraktik eller en løntilskudsansættelse er ofte en god måde at få kontakt til arbejdsmarkedet på.

Vi samarbejder med mere end 2500 danske virksomheder og kan derfor hurtigt formidle kontakt til en arbejdsgiver. Selv hvis det ikke giver job hos den virksomhed, man er ude ved, giver erfaringen ofte en personlig ballast og en kontakt, som kan åbne døre i andre virksomheder. Derfor synes vi, at virksomhedskontakt ofte er en god og meget effektiv måde at komme i arbejde på.

PRAKTIK FØRTE TIL JOB... I ANDEN VIRKSOMHED