as3 JobCamp Konkurrence 2018

Læs nedenstående tekst, svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen - traditionen tro vil vinderen blive belønnet med en flot købmandskurv!

De fleste virksomheder bruger mange timer og penge på at finde den helt rigtige medarbejder. Men der findes en lettere måde. AS3 tilbyder, at virksomheder både kan søge blandt alle vores målrettede, afklarede og jobparate kandidater – i hele Norden – og slå ledige stillinger op, så de bliver synlige for alle kandidaterne. Med AS3 Partnerportal skaber vi en effektiv kanal, hvor virksomheder og kandidater finder hinanden - til alles fordel!

Partnerportal giver nye muligheder 

Arbejdsmarkedet er under forvandling. Flere end 800.000 danskere skifter job hvert eneste år, ledigheden er lav, og digitaliseringen betyder et øget behov for nye kompetencer. For at være konkurrencedygtig er det afgørende, at virksomhederne har de rigtige medarbejdere på de rigtige positioner – til enhver tid.

AS3 går nye veje og lancerer en portal for vores partnere, hvor de kan finde deres fremtidige medarbejdere – nemt og hurtigt. De kan søge blandt op mod 20.000 kandidater årligt i hele Norden, som har fået professionel jobrådgivning. 

En platform for alle

Hvert år samarbejder AS3 med mere end 1.000 private virksomheder og offentlige organisationer, som alle har mulighed for at slå deres ledige stillinger op. Ud over vores kandidater og kunder inviterer vi også en række rekrutteringsfirmaer og vikarbureauer til at være med. 

Med en kandidatportal hvor alle kandidater kan udfylde og aktivere en jobprofil, og med en Partnerportal hvor virksomheder kan søge blandt de mange jobparate kandidater, bringer vi jobmarkedet helt ind i rådgivningen!

Konkurrence

Svar på spørgsmålet og udfyld dine informationer: Hvor mange virksomheder samarbejder AS3 med hvert år? (hint: svaret kan findes i ovenstående tekst)

Svaret skal udfyldes senest fredag d. 9/11-2018 kl. 10.00. Vinderen bliver udtrukket blandt de rigtige svar, og vil blive kontaktet umiddelbart efter.

Traditionen tro vil vinderen blive belønnet med en flot købmandskurv!

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ved deltagelse i konkurrencen gives samtykke til fremadrettet at modtage information mm. fra AS3.

Max én deltagelse pr. person.