LVU – København

FORLØB FOR AKADEMIKERE

AS3 Employment er udvalgt til at hjælpe Jobcenter København med at rådgive ledige akademikere. Det er vi meget stolte af!

Vores faglighed er din sikkerhed
I AS3 Employment har vi siden 1989 arbejdet med at hjælpe mennesker videre i job og karriere – heriblandt ledige akademikere. 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Vi ved, at resultaterne af din jobsøgning afhænger af kvaliteten af vores rådgivning. De rådgivere, du som akademiker møder hos os, er derfor håndplukket til opgaven. Det er rådgivere, der er veluddannede, har en bred erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund samt flere års erfaring fra erhvervslivet. 

Vores rådgivere har alle gennemgået et internt certificeringsprogram, ligesom de som minimum skal bestå første del af AS3’s egen coachuddannelse – Transition Coach. 

Kort sagt: Hos AS3 Employment vil du møde rådgivere, der har de bedste faglige og personlige forudsætninger for at hjælpe dig videre i job. 

Vi respekterer dine behov
Det er dit arbejdsliv og din fremtid, det handler om. For os giver det derfor bedst mening at tilpasse vores rådgivningsforløb efter din individuelle situation, dine behov, din uddannelse og dine kompetencer. 

Vi forventer, at du går positivt ind til samarbejdet med os, tager ansvar for din jobsøgning, træffer de nødvendige beslutninger og handler på dem. Til gengæld bakker vi dig 100 % op ved at stille vores ekspertise til rådighed gennem oplæg, coaching og rådgivning. 

INDHOLD OG PRAKTISK INFORMATION

Vi tilbyder forskellige typer af forløb, hvor indhold, varighed og timetal varierer. Alle forløbene er tilrettelagt differentieret og med fokus på at give dig værktøjer og input, der kan medvirke til, at du hurtigt kommer videre i job. Under dit forløb hos AS3 Employment har du løbende mulighed for at få individuel sparring med karriererådgiveren med henblik på at optimere din jobsøgning.

Du aftaler med dit jobcenter, hvilket forløb der bedst matcher dine udfordringer og behov for støtte i jobsøgningsprocessen.

Nedenfor kan du læse mere om indholdet på dit forløb nedenfor.

PRAKTISK INFORMATION

  • AS3-Center København har åbent for kandidater hverdage kl. 08.30 – 16.00.
  • Der er WiFi på AS3-Centeret, og du er velkommen til at medbringe din egen computer.
  • Som en del af forløbet får du adgang til AS3 Portalen, hvor du kan arbejde online med din jobsøgning. Her finder du bl.a. AS3 Employments jobsøgningskoncept, eksempler på ansøgning og CV, et bibliotek med diverse vejledninger, film, nyheder og meget andet.

    Derudover kan du søge oplysninger på virksomheder og finde ledige stillinger i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.
  • Du vil blive henvist til os af Jobcenter København. 

Virksomhedsrettet jobsøgningsindsats

Spor 1 - Den virksomhedsrettede jobsøgningsindsats hos AS3 Employment har til formål at give dig viden og redskaber til at tilrettelægge og iværksætte en målrettet jobsøgning og en aktiv virksomhedskontakt.

Læs mere (pdf)

Opfølgende forløb for ledige akademikere

Det opfølgende forløb hos AS3 Employment har til formål at følge op på og fastholde dig i en proaktiv jobsøgning.

Læs mere (PDF)

Virksomhedsrettet jobsøgningsindsats

Spor 2 - Den virksomhedsrettede jobsøgningsindsats hos AS3 Employment giver dig sparring og redskaber til at målrette din jobsøgning med det mål, at du så hurtigt som muligt kommer videre i job, job med løntilskud eller virksomhedspraktik.

Læs mere (pdf)

Jobsøgningsindsats Pers. jobformidler

På forløbet hos AS3 Employment vil du gennem en holdbaseret indsats i kombination med, at du bliver tilknyttet en personlig jobformidler, få sparring og hjælp til at imødegå de udfordringer, du støder på i din jobsøgning.

Læs mere (pdf)

Personlig jobformidlingsindsats

Det personlige jobformidlingsforløb hos AS3 Employment er et individuelt forløb, der er målrettet dine specifikke behov.

Læs mere (pdf)