MIE MØLLER FRA MADE BY CONCEPT Har selv prøvet virksomhedspraktik

”For mig var det helt oplagt”, fortæller arkitekt og partner i Made by Concept, Mie Møller fra Aalborg. ”Dels har jeg selv som ledig været i praktik, og dels stod vi netop med en åbning for en ny stilling, så det lå lige for at prøve det af”

Da Mie Møller gennem sit erhvervsnetværk kommer i kontakt med en rådgiver fra AS3 Employment falder snakken hurtigt på virksomhedspraktik og muligheden for at få en kandidat i praktik på Made By Concept.

”For mig var det helt oplagt”, fortæller hun. ”Dels har jeg selv som ledig været i praktik, og dels stod vi netop med en åbning for en ny stilling, så det lå lige for at prøve det af”.

Rådgiveren matchede nogle mulige kandidater, der gik på et forløb hos AS3 Employment og sendte efter aftale deres CV til Mie Møller. Herefter udvalgte hun de mest interessante kandidater og inviterede dem til en samtale. ”Det var en god proces, og da vi havde udvalgt vores kandidat, sørgede AS3 for at få lavet alle de nødvendige papirer, og så var praktikken i gang. Så det var helt uden problemer”, fortæller hun.

Fik en medarbejder
Made By Concept har nu haft to kandidater fra AS3 i virksomhedspraktik, hvoraf den ene er forsat i en stilling med løntilskud og dermed er tæt på en fastansættelse.

”Det er en rigtig god måde at få prøvet en ny mulig medarbejder af på, så vi kan se om vedkommende passer ind i teamet og har de kompetencer, vi har brug for. For os er det bedre end en normal jobsamtale, da vi kan se, hvordan kandidaten arbejder i den kreative proces og i samarbejdet med de andre kollegaer”, forsætter hun og er glad for, at de har fået en ny medarbejder, der passer ind i virksomheden.

”Vi vil helt sikkert spørge AS3 igen, hvis vi får en åbning for en ny stilling”, siger Mie Møller og forsætter: ”Det har været et problemfrit samarbejde med god sparring og opfølgningsbesøg fra AS3 rådgiveren, der altid har været klar til at svare på vores spørgsmål”.

Ønsker du mere information?

Udfyld nedenstående formular og en af vores virksomhedskonsulenter vil kontakte jer.