SEKTIONSCHEF BO OTZEN FRA BILKA I ODENSE Vi har hele tiden brug for nye medarbejdere

"For os er det en rigtig god måde at rekruttere nye medarbejdere på til de mange forskellige arbejdsområder, der er i en BILKA butik"

”I en stor forretning som vores, er vi hele tiden på udkig efter kvalificeret arbejdskraft”, begynder sektionschef Bo Otzen fra BILKA i Odense. ”Derfor falder det os helt naturligt at gøre bruge af praktikker, som vi har haft gode erfaringer med”.

Efter AS3 kontaktede Bo Otzen, har de haft 7 kandidater i både jobafklaring, jobrotation, fleksjob og virksomhedspraktik.  ”Det er faktisk blevet til et par ansættelser efterfølgende og nogle mulige medarbejdere i vores kartotek”, fortæller han. ”Så for os er det en rigtig god måde at rekruttere nye medarbejdere på til de mange forskellige arbejdsområder, der er i en BILKA butik”.

Godt samarbejde
”Vi har haft en rigtig god oplevelse af AS3 og rådgiveren, som er vores kontakt” siger Bo Otzen ”det er et godt samarbejde, som udvikler sig hele tiden. Vi bliver klogere for hver gang, og sammen bliver vi bedre til at spore os ind på og matche de kandidater, der passer bedst til vores forretning”.

Bo Otzen bliver ringet op af AS3-rådgiveren, når der er en potentiel kandidat, og får efterfølgende tilsendt et CV. Hvis han mener, de kan bruge personen, kontakter han AS3-rådgiveren, og kandidaten inviteres til en samtale.

 ”Det er let for os. Vi får kun CV’er, der allerede er matchet og passer til os, og når en kandidat begynder i butikken, så laver AS3 papirarbejdet”, fortæller Bo Otzen . Han fortsætter, ”I dag kontakter vi også selv AS3, hvis vi står og mangler en kandidat til en praktik”.

Læs mere om Bilka her.

Ønsker du mere information?

Udfyld nedenstående formular og en af vores virksomhedskonsulenter vil kontakte jer.