as3 employment Global Compact

AS3 har netop offentliggjort sin årlige rapport; "Communication On Progress" til FN.

I 2011 tilsluttede AS3 sig FN´s ”Global Compact”, som bygger på 10 principper for samfundsmæssig ansvarlighed. I AS3 forpligter vi os til at arbejde med principperne i den kontekst, det giver mening for en virksomhed af vores karakter.

Hvad principperne indebærer, og hvordan AS3 arbejder med dem, hvilke emner vi i særlig grad har været optaget af i 2017, og hvad vi vil fokusere på i 2018 kan du læse her i rapporten.

Læs for eksempel om Triple Win, som AS3 har udviklet, og som blev taget i brug den 15.december 2017. Målet med den nye digitale netværksportal er at bringe virksomheder (AS3´s partnere) og kandidater, der enten er eller har været i rådgivning i AS3 tættere sammen. Allerede i marts i år rundede vi 1000 aktive jobprofiler og flere end 150 aktive virksomheder, ligesom de første job allerede er formidlet gennem portalen. Læs her hvordan virksomheder får adgang til portalen.

Du kan også få informationer om den nye digitale trivselsundersøgelse, vi har udviklet til vores kunder og os selv. Her kan man hyppigt og smidigt måle medarbejdernes trivsel, så man effektivt kan forebygge eksempelvis stress.

Rapporten kommer også omkring vores samarbejde med pensions- og forsikringsselskaber, vores arbejde med en tidlig indsats for at få unge udsatte i job, en effektiv og værdig integration af nye borgere i Danmark, Norge og Sverige gennem en kombination af sprogundervisning og arbejdsmarkedsrettet indsats og meget mere.

Alt sammen viser, at vores tilslutning til Global Compact er et signal til omverdenen og især os selv om, at vi påtager os et medansvar for løsninger af nogle af de store udfordringer, der ligger i vores samfund.

Fakta

Global Compact omfatter 10 principper for samfundsmæssig ansvarlighed baseret på internationalt vedtagne konventioner for arbejdstager- og menneskerettigheder samt miljø og anti-korruption. CSR initiativet er universelt og udgør et fælles sprog på tværs af landegrænser og kan tilpasses virksomhedens konkrete behov og situation ved dets fleksibilitet og frivillighed. Læs alle 10 principper her:

AS3 - COP Rapport 2017