Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi ved, at resultaterne af din jobsøgning afhænger af kvaliteten af vores rådgivning. De rådgivere, du som akademiker møder hos AS3 Employment, er derfor håndplukket. Det er rådgivere, der er veluddannet, har en bred erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund, og som har flere års erfaring fra erhvervslivet. Det er rådgivere, der kender arbejdsmarkedet indgående og de krav og forventninger, der er til jobsøgere, hvis de skal i betragtning til jobbene.

Alle vores rådgivere har gennemgået vores interne certificeringsprogram, hvor de specialuddannes i de områder, der har særlig relevans for de målgrupper, de arbejder med. Mange har desuden taget vores interne coachuddannelse; Transition Coaching.

Hos AS3 Employment vil du som ledig akademiker møde rådgivere, der har de bedste faglige og personlige forudsætninger for at hjælpe dig med at bane vejen til dit næste job.

Vi respekterer dine behov 

Det er dit arbejdsliv og din fremtid, det handler om. For os giver det derfor bedst mening at tilpasse vores rådgivningsforløb efter din individuelle situation, dine behov, din uddannelse og dine kompetencer. I det samarbejde, vi indleder i processen frem mod dit næste job, forventer vi, at du går positivt ind i samarbejdet, tager ansvar for din jobsøgning, træffer de nødvendige beslutninger og handler på dem. Til gengæld bakker AS3 Employment dig 100 % op ved at stille vores ekspertise til rådighed gennem coaching, rådgivning, vores virksomhedsnetværk og vores viden om arbejdsmarkedet.

Det er som sagt din fremtid, det handler om, og vi vil gøre alt for, at dine faglige og personlige kompetencer i din jobsøgning står så skarpt som overhovedet muligt, så du optimerer dine muligheder og øger din chance for at komme i job.

Læs mere om vores forløb for akademikere.