Erfaring og metode

Vores mangeårige erfaring har lært os, hvad det indebærer at være ledig. Vi ved, at ledighed har større konsekvenser for den enkelte end for samfundet. Derfor er det hverken patetisk eller politisk korrekt at fastslå, at et job er en menneskeret. Det er sund fornuft.

Et rådgivningsforløb hos os vil altid blive tilpasset dine individuelle behov og kompetencer. Vi hjælper med at sætte gang i din jobsøgningsproces. Vi ledsager og støtter, når det er nødvendigt, og udfordrer dig, når det er det, der er behov for.

Vi har holdninger

I AS3 Employment har vi holdninger til det, vi foretager os. Vi har holdninger til vores samarbejdspartnere, til vores kandidater, til vores medarbejdere, til vores miljø, til vores medmennesker – ja til samfundet generelt. Det er vores holdning, at vi alle har et ansvar for at gøre vores bedste, for at levere den bedste kvalitet. Det er vores holdning, at viden er grundstoffet i vores kvalitet, og at vi herigennem skaber forståelse, tillid og respekt.

Fokus på kvalitet

Vi ved, at når vi mennesker leverer kvalitet, smitter det positivt af på vores omgivelser og på os selv. Det er altså vores holdning, at vi gerne hjælper til med at skabe rammerne, men det er den enkeltes ansvar at skabe resultaterne. Det gælder kvalitet, trivsel, samarbejde, uddannelse, jobsøgning og meget mere.

Tilmelding til vores forløb

Tilmelding til alle vores forløb sker gennem dit lokale jobcenter. Læs mere her