Hvad tilbyder AS3 Employment?

Uanset hvilket forløb, vi afvikler for jobcentrene, så arbejder vi ud fra grundfilosofien hjælp til selvhjælp. Det betyder, at AS3 Employment forventer, at den enkelte kandidat tager ansvar for sin situation gennem beslutninger og handling og går positivt ind i samarbejdet. Til gengæld stiller AS3 Employment sin ekspertise til rådighed gennem professionelle rådgivere, vores ekspertviden om arbejdsmarkedet, virksomhedsnetværk m.v.

Vi skaffer altså aldrig blindt vores kandidater job, men støtter og rådgiver den ledige, så kandidaten selv bliver i stand til at søge og finde job.

I AS3 Employment sætter vi individet i centrum, og vi ved, at det er gennem respekt for, tro på og tillid til dette, at vi flytter mennesker og skaber resultater. Ingen hokus pokus!

Vi hjælper kandidaten til at se sine ressourcer og kompetencer i det bredest mulige perspektiv. Alle muligheder skal frem i lyset – også når det er svært og i situationer, hvor arbejdsmarkedet ikke umiddelbart efterspørger de kompetencer, man har.

De rigtige løsninger

Vi efterstræber altid den mest langtidsholdbare løsning for den enkelte kandidat og ønsker på den måde, at både kandidaten og jobcentret i samarbejdet med AS3 Employment oplever det som en investering, der betaler sig.

Vores faglighed er din sikkerhed!

I vores samarbejde med jobcentrene prioriterer vi særligt følgende:

  • At vi indgår i tætte partnerskaber med vores kunder
  • At vi til enhver tid råder over de stærkeste medarbejdere i branchen - både hvad angår uddannelse, opkvalificering, faglige netværk og engagement
  • At vi ved gensidig metode- og erfaringsudveksling ser nye muligheder og undgår et ensidigt fokus på job
  • At vi har et positivt og sundt arbejdsmiljø

For os er det desuden af allerstørste vigtighed at leve op til vores to grundværdier: at være forretningsorienteret og ordentlig.