Om AS3-Center Frederiksberg

I vores lokaler har du adgang til alt, hvad der kan effektivisere din jobsøgning. Vi tilbyder rummelige lokaler med moderne computerudstyr og køkkenfaciliteter med gratis te og kaffe.

På centret er der også adgang til tråløst netværk, så du er meget velkommen til at tage din egen bærbare computer med og arbejde på den. 

Vi går op i arbejdsmiljø, fordi vi er sikre på, at professionelle og behagelige omgivelser er altafgørende for, at du lykkes i din jobsøgning.

Medarbejdere på Frederiksberg

Rådgiverne på Frederiksberg har flere års erfaring fra erhvervslivet, og har alle gode psykologiske, pædagogiske og undervisningsmæssige kompetencer. Vi er procesorienteret og sikrer handling og resultater for kandidater og kunder.

Vi møder vores kandidater med respekt og forståelse for deres situation, hvor udgangspunktet for succes er et stærkt samarbejde mellem rådgiver og kandidat, hvor begge parter påtager sig det nødvendige ansvar for at nå i mål.

Flere af os har en anerkendt coachuddannelse - Transition Coaching - som er akkrediteret af EMCC (European Mentoring and Coach Council).

 

Her er vi

AS3-Center Frederiksberg
Solbjergvej 3, 4. og 5. sal
2000 Frederiksberg
Telefon 82 10 00 50

Vis AS3-Center Frederiksberg på et større kort

Går du på et forløb hos os?

Sådan kan du kontakte os, hvis du allerede går på et af vores forløb:

Kontakt- og vejledningsforløb (LVU og Service)
Telefon 82 10 00 50 
E-mail lvuhovedstaden@as3.dk

"Ordinært jobsøgningsforløb"
Telefon 82 10 00 50
E-mail employment@as3.dk

"Intensivt jobsøgningsforløb" 
Telefon 82 10 00 50 
E-mail employment@as3.dk